آخرین خبرها
خانه / پایان نامه / پزشکی / بهداشت / دانلود پروژه بهداشت و ایمنی کار

دانلود پروژه بهداشت و ایمنی کار

نوع فایل :ورد (ِdocx) | حجم:۴۱ کیلوبایت (rar) | تعداد صفحات : ۶۶ | قیمت : ۱۰۰۰ تومان

کلیات بهداشت

برای تامین سلامتی در یک جامعه باید بهداشت را هم بصورت فردی و هم بصورت عمومی رعایت نمود و هر گامی که در این راستا برداشته شود،گامی در مسیر عبادت و جلب رضای خدا و عدم نیاز به بیگانگان و در نهایت باعث توسعه اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی خواهد گردید.
تعریف بیماری: بیماری حالتی است ناخوشایند دارای نشانه ها و خصوصیات مشخص که ممکن است همه یا قسمتی از بدن را فرا گیرد.
طیف تندرستی و بیماری:
مردم را همیشه نمی توان به دو دسته کلی بیمار و سالم تقسیم کرد افراد جامعه را می توان بر حسب حالت تندرستی یا شدت بیماری در گروهای زیر قرار داد.
– افرادی که از تندرستی کامل برخور دارند.
– افرادی که دارای بیماری غیر آشکار هستند.
– افرادی که دارای بیماری خفیف هستند.
– افرادی که بیماری با علائم و شدت متوسط در آنها وجود دارد.
– افرادی که دارای بیماری شدید هستند.
– افرادی که مبتلا به بیماری کشنده هستند.
– افرادی که به عللی نظیر ضعف و پیری،ناتوانی و بیماری،فوت می کنند.

حفظ سلامت و بهداشت گوش:
۱٫نظافت گوش را رعایت کرد.
۲٫ از ورود اجسام نوک تیز و آلوده به گوش جلوگیری کرد.
۳٫ از تماس با صدای زیاد خود داری کرد.
۴٫ به محض بروز هر گونه بیماری و اشکال و اختلال د رشنوایی و تعادل بدن به پزشک مرجعه نمود.
بهداشت دهان و دندان:
۱٫ از نظافت عمومی دهان و دندان ها را با شستشو رعایت نمود.
۲٫ از پوسیدگی دندانها جلوگیری نمود(از قبیل مسواک زدن و …)
۳٫ از بروز هر گونه زخم در داخل دهان، زبان و لثه ها جلوگیری نمود.
۴٫ غذای مناسب بخصوص در دوران کودکی مصرف نمود.
شیوه های صحیح مسواک زدن و پاک کردن دندان ها :
۱٫ برای پاک کردن فاصله داندانها باید از نخ داندان استفاده کرد.
۲٫ خمیر داندان به مقدار کافی مورد مسواک قرار دهیم.
۳٫ مسواک را در فک بالا از بالا به پایین و در فک پایین از پایین به بالا می کشیم و این عمل را چندین بار انجام می دهیم.
۴٫ بهتر است عمل مسواک کردن دندانها کمتر از ۵ دقیقه طول نکشد.
۵٫ سطوح جونده دندانها را نیز کاملا مسواک بزنیم.

فهرست مطالب دانلودپروژه بهداشت و ایمنی کار

بخش اول-کلیات بهداشت
فصل ۱- سلامتی و بیماری
فصل دوم۲- بهداشت فردی
۱-۲ بهداشت فردی
۲-۲ بهداشت عمومی
فصل ۳- بهداشت حرفه ای
۱-۳ کلیات بهداشت حرفه ای و تاریخچه
۲-۳ عوامل زیان آور محیط کار
۱-۲-۳ عوامل زیان آور فیزیکی
۲-۲-۳ عوامل زیان آور شیمیایی
۳-۳-۳ عوامل زیان آور بیولوژیکی
فصل ۴- ارگوئومی
فصل ۵- تسهیلات بهداشتی کارگاه
بخش دوم :ایمنی
فصل ۶-حوادث

[purchase_link id=”347″ style=”button” color=”blue” text=”پرداخت آنلاین”]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *