آخرین خبرها
خانه / پایان نامه / پزشکی / بهداشت / دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان

دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان

نوع فایل :ورد (ِdocx) | حجم:۱۳۶ کیلوبایت (rar) | تعداد صفحات : ۶۵ | قیمت : ۱۰۰۰ تومان

مقدمه :

دهان نخستين قسمت لوله ي گوارش است. ين قسمت از لبها شروع و به حلق منتهي ميشود.

در داخل اين حفره دندان ها ، زبان و مجراي خروجي ترشحات غدد كوچك و بزرگ وابسته به حفره هاي دهان قرار دارند .

دندان ها عضوي سخت و سفيد رنگ هستند كه در فكّ بالا و پايين حفره هاي دهان جاي گرفته اند .

ارائه ي مشكلات دنداني و نيز راههاي پيشگيري و درمان آن از ويژگيهاي بارز اين اثر است .

رشد و گسترش علوم دندان پزشكي در رشته هاي تخصصي مختلف با سرعتي شگرف آن چنان پيش مي رود كه دندان پزشكان و دانشجويان اين رشته جهت كسب آگاهي هاي علمي ملزم به استفاده از تحقيقات و مقالات جديد بوده تا بتوانند گره گشاي مشكلات درماني و بهداشتي در سطحي مطلوب و شايسته باشند.

بهداشت دهان و دندان

پوسيدگي دندان و عوامل مؤثر بر آن:

پوسيدگي يا همان كرم خوردگي دندان،انهدام انساج سخت دندان كه معمولا با درد همراه است مي باشد.

كرم خوردگي يا پوسيدگي دندان براي تمام افراد بشر رخ مي دهد.

به طور كلي عواملي كه در ايجاد پوسيدگي دندان دخالت دارند عبارتند از:

كمبودويتامين هاي («آ»،«ث»،«د»وكلسيم وفسفر)عوامل ارثي،بهداشتي،شكل فيزيكي دندان (چاله هاي عميق Deep pitsوشكاف هاي عميقDeep fissure)،عوامل تغذيه اي وبالاخره تركيب بزاق و مقدار ايمونوگلبولين آن (IGA).

درهنگام پوسيدگي،آب سرد و خوردن شيريني باعث احساس درد در دندان مي گردد و در غير اين صورت دندان بدون درد است.

وقتي كه دنداني در اصطلاح مي پوسد،نسبت به گرما وتماس با شيريني جات حساس مي شود و بر روي آن نقاطي تيره رنگ پديد مي آيد.

پوسيدگي دندان در طفوليت و جواني بيشتر از ساير سنين است. بنابراين سن يكي از عوامل مؤثر بر پوسيدگي دندان هاي ماست.در كساني كه شيريني پز هستند و يا با مواد مختلف شيميايي به خصوص اسيدها سر و كار دارند پوسيدگي دندان ديده مي شود.

فهرست مطالب دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان

فصل اول (بهداشت دهان و دندان)
پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن۱
راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان۲
جرم دندان چیست۲
بهداشت لب۳
بهداشت لثه۴
بهداشت زبان۴
خشکی دهان۵
بوی بد دهان و علت های آن۵
علل دهانی و دندانی۶
علل عمومی۶
فصل دوم (مسواک وخمیردندان)
روش صحیح مسواک زدن ۷
روش های نگهداری از مسواک ۸
مشخصات و عمل خمیر دندان۹
خمیردندان های درمانی۱۱
خصوصیات یک خمیردندان خوب۱۱
دهان شویه ها۱۲
فصل سوم (نقش مادران و مدارس)
نقش مراقبین بهداشت مدارس در حفظ سلامتی دندان های دانش آموزان۱۳
نکات بسیا مهم بهداشتی برا ی حفظ سلامت دهان و دندان۱۴
فصل چهارم (حوادث دندان)
هیپروسمنتوز ۱۷
دندانها با دودسیگارازبین می روند ۱۷
حوادث دندانی و نحوه ی حفاظت از دندان آسیب دیده ۱۸
فصل پنجم (بهداشت نزد دندانپزشکان)
واکسیناسیون علیه هپاتیتB برای کارکنان دندان پزشکی۲۱
استفاده از روپوش۲۱
استفاده ازدستکش۲۲
ضد عفونی۲۲
تمیز کردن وسایل۲۳
استریلیزاسیون یا ضد عفونی شدید ۲۴
ضد عفونی کردن محیط کار و تجهیزات دندان پزشکی ۲۶
دفع مواد زاید دندان پزشکی۲۷
فصل ششم (اختلالات دندان)
مراقبت از دندانها و لثه ها۲۸
آبسه دندان۲۸
تغییر رنگ دندانها۳۲
فصل هفتم (حوادث دندان)
بیماریهای لثه۳۵
التهاب لثه ها۳۵
پریودنیت  ۳۸
پس روی لثه ها۴۰
علل پسروس لثه ها۴۱
هیپرپلازی لثه ۴۳
خشکی حفره دندان  ۴۴
فصل هشتم (سیستم ایمنی دهان)
سیستم ایمنی دهان۴۶
غشاء مخاطی دهان۴۷
بزاق  ۴۸
فصل نهم (دیابت و فسار خون)
ملاحظات دندان پزشکی در بیماران مبتلا به دیابت۴۹
ملاحظات دندانپزشکی در بیماران مبتلا به فشار خون۵۴
بیماران مبتلا به فشارخون در محیط دندانپزشکی۵۹
ضمیمه۱
ضمیمه۲

[purchase_link id=”387″ style=”button” color=”blue” text=”پرداخت آنلاین”]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *